Ağacı Tanı Doğayı Sev eTwinning Projesi

"AĞACI TANI, DOĞAYI SEV" Etwinning Projemiz

Okulumuz 2/E sınıfı öğretmeni Gamze SUR, öğrencileri ile birlikte "Ağacı Tanı, Doğayı Sev" adlı Etwinning projesini yürütüyor. İstanbul, Mersin ve Adana'dan katılan 10 öğretmenle birlikte sürdürülen bu proje ile çocukların, erken yaşta ağaç, doğa, çevre farkındalığı geliştirmesi, ağaç türlerini tanıması, doğada daha fazla zaman geçirerek fiziksel, bilişsel, sosyal becerilerini geliştirmesi, bilgi, iletişim ve teknoloji becerilerini geliştirmesi, doğa döngüsünü anlaması, araştırma becerilerinin geliştirilmesi, grup çalışması, görev ve sorumluluk alma becerilerinin kazandırılması, geri dönüşüme olan ilgisinin ve katkısının arttırılması, web2 araçlarını kullanma becerilerinin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize proje çalışmalarında başarılar dileriz.

10.12.2012 8885

18-03-202218-03-202218-03-2022