Yüreğir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halit YILMAZER Okulumuzu Ziyaret Etti.

Yüreğir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halit YILMAZER ve Milli Güreşçi Miktad BİRER Okulumuzu Ziyaret Etti.

Okul Müdürümüz Aydın KAYNARPUNAR tarafından okulumuz ve imkanlarımız hakkında kendisine bilgi verilen YILMAZER, " İlçemizde böyle tam donanımlı, ekip ruhuyla çalışan, temiz ve standartların üstünde imkan ve kabiliyeti olan bir okulun olmasından dolayı gurur duyduğunu belirterek böyle bir okul için Okul Müdürü Aydın KAYNARPUNAR ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Müdürümüz Aydın KAYNARPUNAR da ziyareti için Yüreğir İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Halit YILMAZER Bey'e ve Milli Güreşçi Miktad BİRER'e teşekkür ederek, önümüzdeki eğitim döneminde iki kurumun işbirliği içinde çalışacak olmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.

06.07.2021 315

06-07-202106-07-2021