Okul Müdürümüz Aydın KAYNARPUNAR Göreve Başladı.

Okul Müdürümüz Aydın KAYNARPUNAR Göreve Başladı.

19.07.2019 232

 

Okul  Müdürümüz Aydın KAYNARPUNAR göreve başladı. KAYNARPUNAR, göreve başlamasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

 

"1 Temmuz 2019 tarihi itibariyle Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu'nda görevime başlamış bulunmaktayım. İlçemizin bu köklü ve güzide okulunda görev yapacak olmaktan çok heyecanlı ve mutluyum. Yeni dönemde, okulumuzun yeni binasıyla, yeni idare kadrosuyla ve yeni bir vizyonla eğitime devam edeceğiz. "Aile" olmanın bilinciyle işlerimizi istişare içinde adalet anlayışıyla tarafsız olarak sürdüreceğiz. " Bir işten yoruldun mu diğer işe koyul" emrini kendimize düstur edinerek sürekli gelişim içinde, aktif çalışma prensibiyle hareket edeceğiz.

 

Okulumuzdaki meslek büyüklerimizin tecrübesiyle ve yeni idari kadromuzla okulumuzu, Bakanlığımızın 2023 vizyonu ve misyonu hedeflerine ulaştırmaya gayret edeceğiz.

 

Göz bebeğimiz öğrencilerimizi manevi ve milli değerlerimiz ışığında, erdemi unutmadan çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve donanımları elde etmiş bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz.

 

Bu yüzden okulumuza yeni logo tasarımı yaptık ve Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu "Hayata Hazırlar" ve " Önder Olmak İçin.." gibi slogan cümleler hazırladık.

 

Bu yeni dönemde okul, aile, öğrenci, mahalleli gibi paydaşlarımızla uyum içinde daha hayırlı hizmetler yapmayı hedefliyoruz. Bu konuda paydaşlarımızla sürekli iletişim ve istişare içinde olacağız.

 

Bu duygularla tüm personelime, öğrencilerime, hizmetlilerime ve idari kadrodaki ekibime çok teşekkür ediyorum."

19-07-201919-07-2019