Deneyerek Öğreniyorum, Çünkü Merak Ediyorum

Deneyerek Öğreniyorum Çünkü Merak Ediyorum İsimli eTwinnig projemiz, okulumuzdaki Anasınıfı A,B ve C şubelerinde uygulanmaya devam etmektedir.

Projemizin amacı, Okul öncesi dönemde, çevresel ve teknolojik faktörlerden olumsuz etkilenen ve yalnızlaşan çocuklarımızın, kalıcı öğrenmelerinin gerçekleşmesi için deney ve gözlemlerle merak duygusunu, soru sorma, öğrenme ve keşfetme isteğini arttırarak, azalan özgüven, sorumluluk ve motor becerilerini geliştirmektir.

Aynı zamanda çocuklarımızın 21. yüzyıl becerilerine sahip, araştırabilen, girişken ve üretken birey özelliklerini kazanmalarını hedeflemekteyiz.

Bu değerli projemizin koordinatörü Fatma ŞENELDİ, Dlilek GÜNAL ve Pınar ARILAR öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

17.05.2021 1638

17-05-202117-05-2021